Våra tjänster

Så går det till:

  • Analys av kompetensprofil

    Vi identifierar vilken kompetens ni söker baserat på er platsannons och kravprofil.
  • Annonsering

    Vi annonserar er tjänst på valda kanaler och riktar den mot önskad målgrupp.
  • Uppföljning

    Processen avslutas med en uppföljning och genomgång av annonseringen och utfallet.

 

Paketlösningar

 

CHOOSE

Your Plan

Price

Disk Space

Users

Users

Bandwidth

Bandwidth

Bandwidth

Bandwidth

Support

500,000 Tracking Opens

500,000 Tracking Opens

500,000 Tracking Opens

Bas

Annonsering och utskick på Skolrekrytering


Annons på Skolrekrytering


Utskick till önskad målgrupp i vår CV-databas

30 dagars exponering**

Egen kontaktperson


Trygghetsgaranti*

Organisk

Organisk exponering i sociala medier

Annons på Skolrekrytering

Utskick till önskad målgrupp i vår CV-databas

30 dagars exponering**

Egen kontaktperson

Annonsering på vår Facebook-sida


Annonsering på vår LinkedIn-sida


Trygghetsgaranti*


Sponsrad
Målgruppsanpassad annonsering i sociala medier


Annons på Skolrekrytering

Utskick till önskad målgrupp i vår CV-databas

30 dagars exponering**

Egen kontaktperson

Målgruppsanpassad annons på Facebook

Målgruppsanpassad LinkedIn-annons

Annons på LinkedIn Jobs

Trygghetsgaranti*

 

 

100
Av svenskarna använder Facebook
100
Av svenskarna använder LinkedIn

 

 

Så annonseras era tjänster:

 

 

Annonsering

Annonsera er tjänst på Skolrekrytering för att nå kandidater inom skola och utbildning som besöker vår hemsida i jakt på nya utmaningar. Tusentals kandidater besöker vår hemsida varje månad för att leta sig vidare i karriären. Den typiska besökaren på Skolrekrytering är en kvinna (72%) mellan 25-34 (34%) eller 45-54 år (26%) och är förutom anställd inom skola, intresserad av nyheter och/eller politik.

Utskick

Våra målgruppsanpassade utskick baseras på er efterfrågade kompetens och går iväg som ett mejlutskick till samtliga personer som bevakar den typen av tjänst i önskad region. Vi har sedan 2008 upparbetat ett brett kontaktnät med allt från svårrekryterade specialpedagoger till erfarna behöriga lärare i hela landet.

Employer branding

Vi erbjuder kunder att exponeras mot önskad målgrupp i form av olika bannerlösningar (grafisk annons på vår hemsida) och verksamhetspresentationer där vi utformar en passande grafik och exponerar er som den attraktiva arbetsgivaren ni är. Detta för att kandidaterna ska få en tydligare bild av er som arbetsgivare och ”lära känna” er verksamhet. Kontakta oss om ni är intresserade av detta.

Organiskt

Organiskt innehåll innebär att er annons publiceras på vår Facebook-sida och exponeras mot våra följare. Våra följare är relaterade till respektive nisch och jobbar och/eller är intresserade av jobb inom er bransch. Annonsen kommer som en uppdatering
i textform med länk till platsannonsen.

Sponsrat

Använd sponsrad annons på Facebook för att nå rätt målgrupp baserat på demografi, ålder, yrke, intressen, kön, språk och ort. Vår marknadsavdelning tar fram en kompetensprofil baserat på er platsannons, därefter tar vi fram en passande grafik/bild/video som kan relateras till annonsen för att tilltala målgruppen. Sponsrade annonser ger ofta en räckvidd på tusentals relevanta kandidater som delas eller rekommenderas i deras respektive nätverk.

Omslagsbild

Möjlighet att marknadsföra er tjänst eller er verksamhet som omslagsbild/cover image på vår Facebook-sida. Tusentals relevanta kandidater på Facebook möts av er banner när dessa besöker vår Facebook-sida. Fungerar väldigt bra i kampanjer eller i employer branding-syfte.

Organiskt

Organiskt innehåll innebär att er annons publiceras på vår LinkedIn-sida och exponeras mot våra följare. Våra följare är relaterade till respektive nisch och jobbar och/eller är intresserade av jobb inom er bransch.
Annonsen kommer som en uppdatering
i textform med länk till platsannonsen.

Sponsrat

Använd sponsrad annons på LinkedIn för att nå rätt målgrupp baserat på demografi, ålder, yrke, intressen, kön, språk och ort. Vår marknadsavdelning tar fram en kompetensprofil baserat på er platsannons, därefter tar vi fram en passande grafik och kortfattad annonstext
som kan relateras till annonsen för att tilltala målgruppen. Sponsrade annonser ger ofta en räckvidd på tusentals relevanta kandidater som delas eller rekommenderas i deras respektive nätverk.

LinkedIn Jobs

LinkedIn Job Posting är LinkedIns mest kraftfulla verktyg för att nå kvalificerad personal. 2017 använde 30% av svenskarna LinkedIn och detta är en stadigt växande skara. LinkedIn Jobs är LinkedIns officiella jobbtorg och när vi publicerar er annons på LinkedIn gör vi detta med hjälp av rätt kompetenstaggar och en målgruppsanpassad rubrik där vi använder vår erfarenhet som referens för en lyckad annonsering.

 

Intresserad? Kontakta oss