Jobb lågstadielärare

Jobb lågstadielärare – nya jobb för lågstadielärare i hela landet

jobb lågstadielärare

Är du lågstadielärare och på jakt efter nytt jobb?

Vi samlar de bästa jobben för dig som lågstadielärare. Vill du jobba som lågstadielärare i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i Sverige? På Skolrekrytering kan du bevaka tjänster som du får i din mailkorg. Du kan även välja att söka direkt på platsannonserna du hittar under lediga jobb. Vad är viktigt för dig när du söker nytt jobb lågstadielärare? Är det geografisk position? Kanske är lönen eller kollegorna något du värdesätter? Oavsett anledning är det viktigt att du väljer en tjänst som du kan trivas med, långsiktigt.

Öka din lön som lågstadielärare

Legitimerade lärare är i dag ett bristyrke, vilket du kan använda till din fördel i din förhandling. Andra faktorer som spelar in när du förhandlar högre lön kan vara om du har någon spetskompetens, ledarerfarenhet eller något som gör att du sticker ut gentemot andra kandidater. Motivera detta vid en potentiell förhandling.

Jobba som lågstadielärare via bemanningsföretag eller som fast anställd?

Det finns en del skillnader i de olika anställningsformerna. Vi reder ut några för- och nackdelar med att jobba för ett bemanningsföretag kontra fast anställd.

Bemanningsföretag
+ Mer troligt med högre lön
+ Du kan bestämma när du vill eller inte vill jobba
+ Kan innebära miljöombyten
– Elevkontakten kan bli lidande
– Svårare att ”klättra” internt
– Kontakten med kollegor kan bli lidande

Fast anställning
+ Stabiliteten
+ Större möjlighet till nära elevkontakt
+ Interna karriärmöjligheter
+ Relation till kollegor kan förstärkas
– I regel sämre lön
– Kan bli rutinmässigt

Letar du nytt jobb lågstadielärare – jobb för lågstadielärare i hela landet?

» Hitta lediga tjänster här

Vill du göra ett karriärbyte?
Vi tillhör ett stort nätverk av nischade jobbkanaler. Söker du jobb för lärare, rektorer, fritidspedagoger, elevassistenter och skolpersonal. Du hittar även jobb för förskollärare, förskolechefer och barnskötare på vår nischade kanal, Förskolerekrytering.se. Hitta lediga jobb för ingenjörer, byggtekniker, projektledare, elektriker och övriga tekniktjänster på vår nischade kanal, teknikrekrytering.se.
På Sjukvårdsrekrytering hittar du jobb läkare – jobb för läkare i hela Sverigejobb sjuksköterska – jobb för för sjuksköterskor i hela Sverige och jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige. Hitta i stället jobb Ma/NO-lärarejobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet, eller jobba som mark- och exploateringsingenjör, planarkitektVVS-montörpsykologtekniker, jobb förskollärarejobb lågstadielärarejobb SvA-lärare

Rulla till toppen