Jobb Ma/NO-lärare

Jobb Ma/NO-lärare – jobb för Ma/NO-lärare i hela Sverige

Jobb Ma/NO-lärare – jobb för Ma/NO-lärare i hela Sverige

Är du Ma/NO-lärare och redo att byta arbetsplats?

På Skolrekrytering.se kan du bevaka och leta jobb Ma/NO-lärare – jobb för Ma/NO-lärare i hela Sverige. Väljer du att bevaka ditt jobb via mejlbevakning får du önskade jobb direkt i mejlen och du slipper leta aktivt efter lämpliga platsannonser. Det är alltid gratis att bevaka och söka jobb via Skolrekrytering. Vi samlar jobb Ma/NO-lärare – jobb för Ma/NO-lärare. Nedan presenterar vi hur du förhandlar lön och skillnaden mellan anställningsformer som Ma/NO-lärare. Vi vägleder dig på vägen att nå ditt drömjobb!

Förbättra din lön som Ma/NO-lärare

Vid ett jobbyte brukar lönen förbättras visar tidigare rapporter. Vid en förhandling är det bra att visa på dina fördelar. Har du någon spetskompetens? lång erfarenhet? bra referenser? stort kontaktnät för att attrahera andra lärare? använd dina fördelar som Ma/NO-lärare i din löneförhandling. Var hård i sak men mjuk i ton och var ödmjuk när du förhandlar. Var heller inte rädd för att stå på dig. Generellt brukar arbetsgivare vara positivt inställda till bra förhandlare. Det visar på att du är driven och vill någonstans.

Jobba via bemanningsföretag eller vara fast anställd?

Du har säkert tänkt tanken, eller rent av testat på det – i kortare eller längre perioder – att jobba via bemanningsföretag. Det kommer med vissa för- och nackdelar. Vi radar upp de viktigaste nedan.

Ma/NO-lärare via Bemanningsföretag
+ Högre lön
+ Möjlighet att styra ditt egna schema
+ Friheten att snabbt byta arbetsplats
– Minskad möjlighet att få en närmare kontakt med elever
– Kan bli en del resande om du väljer att byta arbetsplats frekvent
– Minskad möjlighet till närmare kontakt med kollegor

Fast anställd Ma/NO-lärare
+ Tryggheten
+ Stor chans att utveckla en bra relation med elever
+ Större chans att växa inom den interna organisationen
– Sämre lönevillkor
– Inte lika stor möjlighet till arbetsplatsbyte

Letar du vakanta jobb för Ma/NO-lärare?

» Hitta lediga jobb nu

 

Vill du jobba med något annat?
Skolrekrytering tillhör ett av landets största nätverk av nischade jobbsajter. Hitta jobb för lärare, rektorer, fritidspedagoger, elevassistenter och skolpersonal. Du hittar även jobb för förskollärare, förskolechefer och barnskötare på vår nischade kanal, Förskolerekrytering.se. Hitta lediga jobb för ingenjörer, byggtekniker, projektledare, elektriker och övriga tekniktjänster på vår nischade kanal, teknikrekrytering.se.
På Sjukvårdsrekrytering hittar du jobb läkare – jobb för läkare i hela Sverigejobb sjuksköterska – jobb för för sjuksköterskor i hela Sverige och jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige. Hitta i stället jobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet, jobb för SvA-lärare – lärare i svenska som andraspråk.
Eller jobb mark- och exploateringsingenjör, jobb planarkitekt, jobb VVS-montörjobb psykologteknikerlågstadielärare,

Rulla till toppen