Jobb specialpedagog

Jobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet

Jobb specialpedagog - jobb för specialpedagoger i hela landet

Är du specialpedagog och söker nytt jobb?

Välkommen till Skolrekrytering. Vi jobbar rikstäckande med kvalificerade tjänster för specialpedagoger. Är du intresserad av ett miljöombyte och gå vidare i karriären? Då är det vår tjänst du ska använda. Vi arbetar endast med arbetsgivare som investerar i sina medarbetare. Vi samlar jobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet på vår jobbportal. Dessutom kan vi hjälpa dig med karriärrådgivning. Kontakta våra kompetenta medarbetare så vägleder de dig till drömjobbet. Skolrekrytering har lång erfarenhet av tillsättning av kvalificerad skolpersonal. Vi samlar lämpliga arbetsgivare och du kan välja att antingen bevaka olika tjänster, eller söka direkt på platsannonserna vi publicerar på vår hemsida.

Höj din lön som specialpedagog

Du förtjänar en högre lön. Det råder det inga tvivel om. Vanligtvis är ett jobbyte ett steg i rätt riktning för en bättre lön. Sen är det viktigt att du motiverar anledningen till en högre lön. Vad gör dig unik? Har du någon spetskompetens? Har du ledarerfarenhet? Har du mångårig erfarenhet inom området? Det viktiga är att du är trygg med en viss lön och själv tycker du förtjänar den.

Jobba via bemanningsföretag eller fast anställd direkt via arbetsgivaren?

I dag är det vanligt att, under en period, gå via bemanningsföretag i jobbsökandet. Det finns både för- och nackdelar med det. Vi specificerar nedan några exempel på skillnader mellan fast anställning och anställd på bemanningsföretag:

Specialpedagog via Bemanningsföretag
+ Generellt sett högre lön
+ Större möjlighet att styra ditt egna schema
+ Nya miljöer med nya arbetsplatser
– Relationen till eleverna kan påverkas
– Du kan behöva flytta på dig snabbt i form av nya resor
– Relationen till kollegor kan påverkas

Fast anställd specialpedagog
+ Tryggt
+ Större möjlighet att utveckla relation till elever
+ Större interna utvecklingsmöjligheter
+ Större chans till en nära relation till kollegor
– Lönevillkoren
– Flexibiliteten

Letar du vakanta tjänster för specialpedagoger?

» Hitta lediga jobb för specialpedagoger

Vill du göra ett karriärbyte?
Vi tillhör ett stort nätverk av nischade jobbkanaler. Söker du jobb för lärare, rektorer, fritidspedagoger, elevassistenter och skolpersonal. Du hittar även jobb för förskollärare, förskolechefer och barnskötare på vår nischade kanal, Förskolerekrytering.se. Hitta lediga jobb för ingenjörer, byggtekniker, projektledare, elektriker och övriga tekniktjänster på vår nischade kanal, teknikrekrytering.se.
På Sjukvårdsrekrytering hittar du jobb läkare – jobb för läkare i hela Sverigejobb sjuksköterska – jobb för för sjuksköterskor i hela Sverige och jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige. Hitta i stället jobb Ma/NO-lärare, jobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet, jobb för SvA-lärare – lärare i svenska som andraspråk.
Eller jobb mark- och exploateringsingenjör, jobb planarkitekt, jobb VVS-montörjobb psykologjobb teknikerjobb lågstadielärare

Rulla till toppen